یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ترامپ عراق را تهدید به تحریم کرد

ترامپ عراق را تهدید به تحریم کرد ترامپ عراق را تهدید کرد، در صورتی که خواستار خروج نظامیان آمریکایی باشد، به شدت تحریم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 06
کد خبر: ۳۲۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بامداد دوشنبه در واکنش به تصویب طرح خروج نظامیان آمریکایی از عراق در پارلمان این کشور، تهدید به اعمال تحریم‌های شدید کرد.

 

ترامپ گفت: ما یک پایگاه هوایی فوق‌العاده گران در آنجا داریم. ساخت آن مدت‌ها پیش از دوره [ریاست جمهوری] من میلیاردها دلار هزینه برداشته است. ما [عراق را] ترک نمی‌کنیم مگر آن‌ها این پول را به ما برگردانند.

 

اشاره ترامپ به پایگاه هوایی بلد در 50 کیلومتری شمال بغداد است.

 

رییس جمهوری آمریکا همچنین تهدید کرد: ما آن‌ها را طوری تحریم می‌کنیم که هرگز مشابه آن را ندیده‌اند. طوری که تحریم‌های ایران مسخره به نظر آید.

 

ساعاتی پیش تارنمای آکسیوس در گزارشی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عراقی نوشت دولت تلامپ تلاش کرده است تا مقام‌های ارشد عراقی را ترغیب به جلوگیری از مطرح شدن بحث خروج نیروهای آمریکایی از عراق در پارلمان این کشور کند.

 

اما با شکست تلاش‌های آمریکایی‌ها، پارلمان عراق روز یکشنبه با برگزاری نشستی درباره اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور، به خروج تمامی نیروهای خارجی رای داد و خواستار منع استفاده از حریم هوایی عراق به هر دلیلی توسط نیروهای خارجی شد.

 

وزارت خارجه آمریکا بامداد دوشنبه با ابراز ناامیدی از این تصمیم پارلمان عراق گفت: ما در حالی که منتظر توضیح بیشتر درباره ماهیت حقوقی و تاثیر قطعنامه امروز [پارلمان عراق] هستیم، به شدت از رهبران عراق می‌خواهیم که اهمیت روابط جاری اقتصادی و امنیتی میان دو کشور و حضور مستمر ائتلاف جهانی علیه داعش را بررسی دوباره کنند.

 

نمایندگان پارلمان عراق در کنار تصویب خروج نیروهای خارجی از کشورشان، خواستار تقدیم شکایت رسمی به سازمان ملل و شورای امنیت علیه آمریکا شدند.

 

پیش از مصوبه عصر یکشنبه پارلمان عراق،‌ عادل عبدالمهدی نخست وزیر موقت این کشور با شرکت در نشست پارلمان برای بررسی طرح اخراج نیروهای آمریکایی، تاکید کرده بود: خروج فوری نیروهای خارجی از عراق یا تدوین جدول زمانی مشخص برای اجرای این اقدام دو گزینه پیش روی ما است.

 

این اقدام پارلمان عراق پس از انجام شد که مردم عراق در واکنش به ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس از فرماندهان الحشد الشعبی خواستار اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور شدند.

 

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه ۸ نفر دیگر بامداد روز جمعه در مسیر فرودگاه بغداد به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و با پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) ترور شدند و به شهادت رسیدند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار